Laatse aanpassing op 27 mei 2023 door steve

Belangrijke info voor inschrijving
  • Op welk niveau kan jouw kind starten? (Meer info kan je terugvinden op zwemmen op niveau).
  • Kies je lesdag bij invulling van je niveaugroep. Op de eerste lesdag wordt bij elke deelnemer nagegaan of ze voldoen aan de minimumvoorwaarden voor het gekozen niveau. Op deze dag is een wijziging in niveau dus mogelijk.
  • Heb je recht op steunmaatregelen of sport AXI-bonnen? Vergeet deze dan zeker niet op voorhand af te halen in ‘Het huis van de Bruggeling’ of in de deelgemeentehuizen. Sport AXI-bonnen kunnen opgestuurd worden naar: Dwarsstraat 8, 8211 Aartrijke en dit bij aanvang van de 1ste les.’ Jeugd AXI -bonnen worden niet aanvaard. Elke deelnemer zal tijdens de lessenreeks een attest doorgemaild krijgen voor een tegemoetkoming van de mutualiteit.
  • Bij ‘Meer info’ kan je relevante informatie noteren die voor Zwemschool Brugge Damme belangrijk kan zijn (reeds behaald zwembrevet – medische inlichtingen – enz…)
Communicatie na registratie

Na inschrijving ontvang je een e-mail of brief met bevestiging van deelname en instructies i.v.m. de betalingsopdracht (inschrijving is pas verzekerd na betaling).

Na betaling is je inschrijving definitief geregistreerd. Eens de lessenreeks van start is gegaan, worden er geen terugbetalingen meer uitgevoerd.

Ongeveer twee weken voor de start van de lessenreeks ontvangt u alle info omtrent tijdstip van deelname en de laatste praktische richtlijnen.