Leren zwemmen is ook plezier beleven

Bij Zwemschool Brugge Damme staat plezier centraal in het leerproces. Onze deskundige en permanent bijgeschoolde lesgevers zorgen ervoor dat de zwemlessen niet alleen educatief, maar ook leuk zijn voor je kind. Met de nadruk op persoonlijke ontwikkeling streven wij ernaar de lesgroepen klein te houden. Op deze manier krijgt jouw kind de nodige individuele begeleiding tijdens het gehele traject ‘Leren Zwemmen’. Want als we eerlijk zijn en hoe graag we het ook willen, leren zwemmen is een proces en kunnen we niet op 1 dag.

Ons ZWEMAANBOD

Vanaf de allereerste kennismaking met het water bij waterwennen tot het verfijnen van de zwemtechnieken of het bevorderen van je conditie, Zwemschool Brugge Damme biedt een volledig spectrum aan zwemervaringen aan. Van water-, en kantveiligheid, overleven in het water, tot het aanleren van diverse zwemstijlen, wij begeleiden je kind door alle essentiƫle stappen.

Leerlijn Zwemmen

Nadat uw kind de lessenreeksen waterwennen en leren overleven heeft doorlopen, wordt er gestart met het aanleren van de genormeerde zwemstijlen. Starten doen we met ‘Veilig zwemmen rugslag’. Expertise en ervaringen doorheen de jaren leert ons dat dit de snelste manier is om kinderen veilig te leren zwemmen. Vervolgens komt ‘Veilig zwemmen crawl’ aan bod en sluit ‘Veilig zwemmen schoolslag’ het rijtje af. Is je kind gebeten door zwemmen? Dan kan je kind zich inschrijven in vervolmaking/ techniekverbetering om de zwemstijlen nog beter te leren beheersen.

EEN WARME WELKOM VOOR VOLWASSENEN

Bij Zwemschool Brugge Damme zijn ook volwassenen van harte welkom. Of je nu altijd al hebt willen leren zwemmen, je techniek wilt verbeteren of aan je conditie wilt werken. Met onze programma’s Start2Swim en conditiezwemmen hebben wij voor iedereen een passend aanbad.

Laatste aanpassing op 7 mei 2024